Om

Vi använder oss utav Google Analytics på denna sida för att bättre förstå oss på hur folk hittar och använder sig utav sidan. För att uteslutas eller inkluderas i detta kan ni följa länken nedan:
Jag vill inte att Google Analytics följer mig

Speldjävlar är en podd om brädspel, kortspel och kulturen som följer med den, främst inom Sverige men också runtom i världen.

David och Plejan såg att det inom brädspelsvärlden var nära inpå bara positivitet som yttrades om både spelen och kulturen och detta spelade inte deras egna upplevelser. Efter mycket saknad och längtan efter en alternativ röst inom brädspelsvärlden insåg de att det är de själva som måste vara drivande i den frågan, och så skapades Speldjävlar.

Med Speldjävlar hoppas de på att kunna vara en drivande röst inom brädspelssverige, att vidga vyerna för och synen på vad brädspel egentligen är. David och Plejan är trötta på att behöva förklara för omvärlden att Monopol inte är ett bra spel och att brädspel kan vara mer än bara sällskapsspel, att få familjer att sitta ner en gång i veckan, ta fram ett modernt brädspel och umgås.

Podden släpps vartannan torsdag med både nyheter och ett specifikt samtalsämne som behandlar antingen ett särskilt spel, händelse eller ämne som relaterar till brädspel. Podden går att finna på alla podcasting appar och länkar för prenumeration finner ni i sidofältet.

Musiken som används i avsnitten är:
“Pop Goes the Weasel” Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License